Syn-Topia Logo
Opleiding

Maak van nieuwe medewerkers loyale en goede collega’s.

Hoe zorg je dat nieuwe medewerkers zich snel welkom voelen? Hoe maak je een inlooptraject realistisch? Hoe ga je ze evalueren? Hoe voelen ze zich betrokken bij het team en de organisatie? Hoe zorg je dat goede medewerkers blijven?

SYN-TOPIA leert je hoe je op deze vragen een antwoord kan bieden. Maak er een project van!

Na deze opleiding ben je instaat een functieomschrijving te schrijven of aan te passen. Je leert een  inscholingstraject op te stellen aan de hand van een GPS – boekje. Je kan de nodige competenties in kaart brengen nodig om de functie tot een goed einde te brengen. Werken met competentiekaarten wordt een geschenk. De collega motiverend evalueren kent geen geheimen meer. Je weet hoe je een meter / peter project kan opzetten indien de organisatie hiervoor zou opteren.

Je gaat naar huis met bruikbare tools waar je direct mee aan de slag kan.

Duur van de opleiding: 2 dagen.

Naast deze opleiding bieden wij ook maatwerk aan om samen met een werkgroep binnen je eigen organisatie projectmatig aan de slag te gaan om inlooptrajecten te realiseren. Hiervoor komen we graag ter plaatse om in eerste instantie te luisteren naar jullie knelpunten en verwachtingen. Samen maken we een SWOT – analyse en komen we tot een plan van aanpak.

Vraag alvast een vrijblijvend gesprek aan.

Bekijk ook onze andere opleidingen, in het bijzonder “Inspirerend Leiderschap binnen een Innovatieve Zorgorganisatie” waar de basis gelegd wordt van hoe je een organisatie best uitrolt op vlak van cultuur en structuur.

Schrijf je in

Opleiding delen

Andere opleidingen

Gerelateerde opleidingen

Contact

Laat ons samen werken aan jouw unieke organisatie.

Samen ontdekken hoe wij het verschil kunnen maken?
Boek vandaag nog een consultatie met ons in.