Syn-Topia Logo
Opleiding

BelRAI Home Care train the trainers opleiding – VERKORT TRAJECT VOOR GEATTESTEERDE LTCF-TRAINERS

Heb je al een BelRAI LTCF trainersattest op zak en ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden die het Home Care instrument bijkomend hieraan te bieden heeft, bv. voor jullie bewoners van assistentiewoningen, gebruikers van dagverzorging of kortverblijf, of als aanbod naar je thuiszorgpartners, dan is deze VERKORTE opleiding nét wat je zoekt. In een traject van 4 dagdelen word je BelRAI HC trainer.

In deze BelRAI train the trainer opleiding leer je de specificiteit van “BelRAI HC” (het BelRAI instrument voor zorgplanning bij personen die zelfstandig leven met zorgondersteuning) kennen in zijn theoretische en methodische aspecten. Je leert te evalueren met dit instrument. Je leert hoe je met de resultaten hiervan aan de slag kan om voor (en mét) elke individuele bewoner een passend interdisciplinair zorg- en begeleidingsplan op te stellen. En samen (!) uit te voeren …

Deze opleiding bestaat uit 1 volledige dag en 2 halve dagen (terugkomsessies).

Data van de opleiding
De opleiding gaat door op:

  • DATA
    • dinsdag 14 mei 2024; 9-17 u
    • donderdag 6 juni 2024; 13.30-17 u
    • donderdag 27 juni 2024; 13.30-17 u
  • Na het succesvol afronden van deze opleiding ontvang je een attest, dat je in kader van de richtlijnen Vlaamse Sociale Bescherming machtigt om het instrument te gebruiken, mits het deelnemen aan de vooropgestelde navormingsactiviteiten (intervisie). Bovendien kan je, eenmaal je eigen praktijk groeit en je zelf ervaring hebt opgebouwd, zelf trainingen geven aan BelRAI LTCF indicatiestellers.

Lokatie:
Deze opleiding gaat door in wzc Nottebohm te Berchem.

Kostprijs

  • Deelname aan de opleiding kost 550 € (incl BTW), gebruik van applicaties voor de duur van de opleiding inbegrepen. Op volledige dagen wordt een broodjeslunch voorzien.
  • Voor de opleiding dien je te beschikken over een recentere laptop met wifi faciliteiten en een persoonlijk e-mailadres (bij voorkeur professioneel)

Inschrijving

Als individuele zorgmedewerker geïnteresseerd? Vul onderstaand je gegevens in. Je wordt dan per mail gevraagd je in te schrijven voor de opleiding en het inschrijvingsbedrag te betalen. Inschrijving is geldig na betaling van dit inschrijvingsbedrag op de rekening van vzw SYN-TOPIA. vzw SYN-TOPIA behoudt zich het recht voor om de training te annuleren bij onvoldoende respons. De deelnemers worden hiervan verwittigd en hun inschrijvingsgeld wordt teruggestort.

Wil je voor jouw organisatie een in house traject voor opleiding tot trainer of indicatiesteller m.b.t. een BelRAI suite instrument organiseren? We kunnen regelmatig nieuwe trajecten opzetten. Contacteer Roel Van de Wygaert voor een verkenning van de mogelijkheden.

Programmaverantwoordelijke
Roel Van de Wygaert
roelvandewygaert@SYN-TOPIA.org
0478/80.06.27

Schrijf je in

Opleiding delen

Andere opleidingen

Gerelateerde opleidingen

Contact

Laat ons samen werken aan jouw unieke organisatie.

Samen ontdekken hoe wij het verschil kunnen maken?
Boek vandaag nog een consultatie met ons in.